Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Nemocnice AGEL Jeseník podpořila v rámci Jarní charitativní sbírky NADACE AGEL azylový dům Boétheia

20.5.2024

Jarní sbírka NADACE AGEL byla i letos velice úspěšná. Zaměstnanci z Nemocnice AGEL Jeseník v ní opět podpořili azylový dům Boétheia v Jeseníku. Vybrané dary si převzal ředitel azylového domu Boétheia Bc. Kamil Archel.

Dary putují do Azylového domu pro muže a ženy a Azylového domu pro osamělé rodiče s dětmi v Jeseníku. „Zatímco v loňském roce darovali zaměstnanci Nemocnice AGEL Jeseník drogistické zboží, tentokrát se vybraly především oděvy pro kojence a malé děti, říká pracovnice marketingu Bc. Lenka Kučerová z Nemocnice AGEL Jeseník.               Do dobročinné sbírky přispěli zaměstnanci z různých oddělení. Jarní charitativní sbírka NADACE AGEL funguje od roku 2021 a Nemocnice AGEL Jeseník se do sbírky zapojila již po třetí. „Mimo Jarní sbírku NADACE AGEL, se nemocnice AGEL Jeseník v rámci nadace dlouhodobě věnuje i Dětskému domovu v Černé vodě. Pro děti z domova chystá nemocnice balíčky ke dni dětí a k Mikuláši a také organizuje nákup vánočních dárků,“ dodává Bc. Lenka Kučerová.

 

NADACE AGEL se věnuje širokému spektru charitativních projektů jako je nákup zdravotnických, kompenzačních            a edukačních pomůcek, hradí potřebným pobyty v lázních a léčebných zařízeních atd. Veškeré informace o činnosti NADACE AGEL jsou uvedeny na webových stránkách https://nadace.agel.cz/.

 

 

Zpět