Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Otevřeno! Nemocnice AGEL Jeseník zahájila ve městě provoz další odběrové místnosti

28.6.2021

Od pondělí 28. června Nemocnice AGEL Jeseník uvedla ve městě do provozu novou odběrovou místnost, které se nachází v prostorách Jesenické polikliniky. Zde budou zdravotníci odebírat pacientům například krev a vzorky následně poputují do nemocniční laboratoře, kde je specialisté následně vyhodnotí.

Nemocnice AGEL Jeseník ve spolupráci s Jesenickou poliklinikou otevřela pro pacienty další odběrovou místnost, která zajistí služby pro pacienty i lékaře ambulancí zdejší polikliniky. „Jsme velice rádi, že jsme mohli zahájit spolupráci s Jesenickou poliklinikou. Během tří týdnů se nám podařilo vše administrativně a provozně zvládnout, abychom mohli odběrovou místnost otevřít,“ uvedla Věra Kocianová, členka představenstva a hlavní sestra Nemocnice AGEL Jeseník.

Novou odběrovou místnost najdou pacienti v přízemí budovy Jesenické polikliniky, stačí projít hlavním vstupem z ulice Dukelská. K dispozici je také bezbariérový přístup z parkoviště za místní lékárnou. Provozní doba odběrového místa je každý pracovní den od 7:00 do 11:00 hodin, pro bližší informace je možné zatelefonovat na číslo 601 178 482.

„Věříme, že pacienti a lékaři budou spokojeni se službami zkušených všeobecných sester provádějících odběry a laboratoří Nemocnice AGEL Jeseník,“ doplnila závěrem Věra Kocianová.

Nemocnice AGEL Jeseník je jediným poskytovatelem akutní lůžkové zdravotní péče v regionu a poskytuje lůžkovou i ambulantní zdravotní péči ve všech základních oborech.  Jednotlivá pracoviště sledují nejnovější moderní trendy, jak v diagnostice, tak v léčbě. Spádovou oblastí této nemocnice je bývalý okres Jeseník a sousední oblasti s celkovým počtem okolo 42 000 obyvatel.

Zpět