Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Zaměstnanci Jesenické nemocnice zpříjemní vánoční svátky dětem z Dětského domova Černá Voda dárky

19.12.2019

Plný kufr vánočních dárků od zaměstnanců Jesenické nemocnice přivezlo tento týden vedení tohoto zdravotnického zařízení do Dětského domova Černá Voda. Zaměstnanci nemocnice se tak snaží alespoň částečně zpříjemnit Vánoce dětem, které nemají tolik štěstí, aby svátky trávily doma u rodinného krbu.

„Každé dítě by mělo být na Vánoce doma se svou rodinou. To ale bohužel zařídit neumíme. Snažili jsme se proto najít cestu, jak dětem z domova v Černé Vodě svátky alespoň co nejvíce zpříjemnit a rozhodli jsme se pro nákup dárků, které si děti samy přály,“ uvedl Ing. Miroslav Vyhnánek, místopředseda představenstva Jesenické nemocnice s tím, že mezi dárečky byly například badmintonové rakety, gymnastické míče, čelovky, spací pytle, ale i praktické věci jako například napařovací žehlička či ešusy. „Celková hodnota všech dárků pak překročila 7,5 tisíce korun. Finanční prostředky se podařily vybrat od našich zaměstnanců v rámci tomboly n vánočním večírku,“ doplnil Ing. Vyhnánek.

Dětský domov Černá Voda podporuje skupina AGEL již několik let. Každoročně se mohou zdejší děti například účastnit letních táborů, které jsou organizovány společností AGEL a kde jim pobyt plně hradí NADACE AGEL.

 

 

Zpět