Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Nový operační stůl v Jesenické nemocnici výrazně pomáhá lékařům při zákrocích

10.6.2019

Již více než 150 odoperovaných pacientů si během dvou měsíců připisuje nový operační stůl, který uvedla do provozu Jesenická nemocnice, jež se součástí skupiny AGEL. Operační stůl Trumpf TruSystem 3000 zaručuje maximální bezpečnost pacientů, díky mnoha inovativním funkcím pak také špičkový výkon lékařů na operačním sále.

„Stůl je elektrohydraulický s RTG transparentní operační deskou s možností provedení operací v dutině břišní, závěsných operací pánevního dna, operací konečníku, gynekologických a urologických operací, s mnoha možnostmi upínacích pásů, držáků a opěrek a s možností změny polohy, například uvedení pacienta do Trendelenburgovy polohy,“ popisuje 950tisícovou investici vedoucí operačních sálů Jesenické nemocnice Dana Bárová s tím, že předností novinky je kromě flexibility operačních systémových desek a podpěr k operacím v extrémních polohách také vysoká nosnost stolu až do 270 kilogramů.

Nový stůl a jeho technologické možnosti operatérům pomáhají docílit správné polohy k dané operaci a především bezpečnosti při výkonech. Systémový operační stůl může být efektivně využit při jakékoliv operativě. „Vzhledem k jednoduchosti ovládání a upínání veškerého příslušenství jsme neměli jakékoliv komplikace,“ hodnotí investici Dana Bárová.

Zpět