Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

3 500 ošetřených pacientů za dva roky – taková je bilance šumperské chirurgické ambulance, která spadá pod Jesenickou nemocnici

18.4.2019

Na začátku roku 2017 otevřela Jesenická nemocnice v Šumperku chirurgickou ambulanci ve snaze přiblížit se místním i jejich potřebám. Po více než dvou letech mají zdejší zdravotníci na svém kontě 3 500 ošetřených pacientů s různými chirurgickými obtížemi a s ohledem na poptávku se rozrostl jak tým lékařů, tak i provozní doba.

„Před dvěma lety jsem v ordinaci začínal jako jediný lékař a ordinoval jsem dva dny v týdnu dopoledne. Jak ukázal čas, zájem i potřeba místních byla ale velká, proto nyní fungujeme již v týmu dvou lékařů tři dny v týdnu dopoledne i odpoledne,“ říká prim. MUDr. Petr Fischer, lékař chirurgické ambulance Jesenické nemocnice v Šumperku.

Chirurgická ambulance Jesenické nemocnice v Šumperku sídlí v budově AV DENT CZ s.r.o. poblíž pěší zóny na náměstí Svobody 1. Ordinují zde prim. MUDr. Petr Fischer a MUDr. Jan Rýznar.

„Škála nabízených služeb je široká. Operujeme onemocnění žaludku, tenkého i tlustého střeva. Řešíme onemocnění žlučníku. Při operacích preferujeme miniinvazivní přístupy. Zabýváme se moderním ošetřením kýl a defektů stěny břišní pomocí nových implantátů laparoskopicky nebo klasickým přístupem, odstraňujeme křečové žíly, kožní a podkoží léze, vyšetřujeme a léčíme nejrůznější onemocnění konečníku a řiti, jako jsou bolestivé syndromy, haemorhoidy, trhliny, záněty, krvácení, nádory, zácpu či poruchy vyprazdňování. V rámci ambulance provádíme také komplexní vyšetření konečníku a řiti,“ vyjmenovává prim. MUDr. Petr Fischer.

Provozní doba ambulance je v pondělky od 10 do 12 a od 12:30 až do 18 hodin, ve středy a čtvrtky pak vždy od 7 do 12 a od 12:30 do 15 hodin. Stále se přitom mohou hlásit i noví zájemci o vyšetření či léčbu – a to jak s žádankou, tak i bez ní. Telefonní číslo pro objednávky je 731 180 474.

Hlavními výhodami šumperských ambulancí Jesenické nemocnice jsou přitom jak renomovaní a zkušení lékaři, tak i komfortní prostředí a nejmodernější technika, jakou současná medicína nabízí.

Zpět