Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Jesenická nemocnice zrekonstruovala koupelny pro pacientky

20.2.2018

Pacientkám gynekologicko-porodnického oddělení Jesenické nemocnice, která patří do skupiny AGEL, zpříjemní pobyt v nemocnici nové, moderní koupelny. Modernizace na gynekologickém oddělení trvala dva měsíce a přišla na více než 350 tisíc korun.

„Staré koupelny pocházely z šedesátých let minulého století, takže byly už poněkud zastaralé. Chtěli jsme vytvořit prostory, ve kterých se ženy budou cítit komfortně a bude zde plně zachována jejich intimita,“ sdělila vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Mgr. Iva Mašlaňová s tím, že nové prostory jsou vybaveny boxy s masážními sprchami. Podlahy jsou ošetřeny protiskluzovou dlažbou. „Zároveň jsou všechny boxy bezbariérové s bezpečnými úchyty a signalizací pro ošetřující personál,“ doplnila.

Jesenická nemocnice se stala součástí skupiny AGEL v roce 2016. Od doby převzetí nemocnice došlo ke stabilizaci personálu a jednotlivá oddělení se dovybavila novou přístrojovou technikou v hodnotě 50 miliónů korun, kdy například na operační sály byly pořízeny nové laparoskopické věže, operační stoly a operační světla. „V současné době se připravuje kompletní rekonstrukce nemocnice s předběžným rozpočtem 300 miliónů korun, která by se měla zahájit na podzim letošního roku. Nyní se intenzivně pracuje na projektové dokumentaci,“ uvedla MUDr. Jana Chrastinová, ředitelka Jesenické nemocnice.

 

 

 

Zpět