Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Gynekologicko-porodnické oddělení Jesenické nemocnice vede nově MUDr. Jana Chrastinová

3.4.2017

Gynekologicko-porodnické oddělení Jesenické nemocnice, která je členem skupiny AGEL, má nového primáře. Stala se jím od 1. dubna 2017 MUDr. Jana Chrastinová, která je členkou představenstva nemocnice a také působila na pozici lékaře gynekologicko-porodnického oddělení Jesenické nemocnice a gynekologické ambulance Šumperk. V čele oddělení nahradí MUDr. Antonína Kořenka, který dále bude pracovat v Jesenické nemocnici.

„Chci v Jesenické nemocnici rozšířit nabídku speciálních urogynekologických operací, zmodernizovat oddělení a vest porodnictví dle posledních trendů,“ prozrazuje své nejbližší plány nová primářka, která bude zároveň dále pracovat také v gynekologické ambulanci v Šumperku, která je detašovaným pracovištěm Jesenické nemocnice.

MUDr. Jana Chrastinová vystudovala lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci a svou kariéru započala v Nemocnici Zábřeh na Moravě a poté působila v Nemocnici Šumperk do roku 2016. Zde působila šest let na postu zástupce primáře a následně také jako primářka oddělení. Do Jesenické nemocnice nastoupila v červnu 2016. „Moje práce je i mým koníčkem. Zároveň pomáhám budovat dobré jméno Jesenické nemocnice, kterou v únoru 2016 převzala společnost AGEL. Myslím, že i lidé tohoto regionu si zaslouží kvalitní a vysoce odbornou péči. Důraz kladu i na komunikaci s pacienty a vzájemnou důvěru,“ dodala MUDr. Chrastinová.

 

Zpět