Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Jesenická nemocnice otevřela tři nové ambulance

25.1.2017

Bolesti kloubů, zad, poruchy zraku i kila navíc mohou pacienti z Jeseníku a okolí řešit v nových ambulancích, které právě v těchto dnech otevřela Jesenická nemocnice, člen skupiny AGEL. Díky posílení týmu lékařů i všeobecných sester mohla nemocnice rozšířit spektrum poskytovaných služeb a nově zřídit oční a ortopedickou ambulanci a nutriční poradnu, které jsou určeny dospělým i dětským pacientům.

Nová ortopedická ambulance bude otevřena od úterý do pátku a nabídne pacientům vyšetření, diagnostiku, prevenci a léčbu nemocí pohybového ústrojí, a to jak konzervativní, tak i operační. V ambulanci totiž budou prováděny menší operační výkony v lokální anestezii. „Našim pacientům se snažíme poskytovat co nejlepší služby a rozšíření portfolia ambulancí k tomu určitě přispěje. Řadě místních jistě ušetříme dlouhé cestování i čekací lhůty, které mají v jiných zařízeních v regionu,“ hodnotí MUDr. Jaroslav Kotrč, lékař nové ortopedické ambulance.

Pět dní v týdnu bude v Jesenické nemocnici nově k dispozici také ambulance pro pacienty s obtížemi zraku, která nabídne diagnostiku a léčbu akutních i chronických očních onemocnění, strabismu, tupozrakosti, glaukomu či onemocnění sítnice.

Poslední nově otevřená nutriční poradna pak nabídne poradenství a vyšetření nutričním terapeutem při nadváze a obezitě, po bariatrické operaci, při diabetu, při onkologickém onemocnění a onemocnění trávicího ústrojí, před operací na dolním trávicím traktu i při potravinových intolerancích. „Součástí nutriční poradny bude i nová diagnostická bioimpedanční váha, jejímž prostřednictvím bude možné kontrolovat změny ve složení těla u pacientů redukujících tělesnou hmotnost, a nejen u nich,“ říká nutriční terapeutka Jesenické nemocnice Veronika Valentová, Dis., s tím, že poradna bude otevřena vždy ve čtvrtek od 7 do 11 hodin, a to pro pacienty s žádankou o vyšetření, odeslané odbornými lékaři.

Zpět