Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Nejmodernější vybavení a příjemné prostředí nabízí v Šumperku nové ambulance Jesenické nemocnice

10.1.2017

Dvě zcela nové, moderně vybavené ambulance gynekologie a chirurgie otevřela v centru města Šumperk Jesenická nemocnice, člen skupiny AGEL. Obě pracoviště sídlí v budově AV dent poblíž pěší zóny a jsou vybavena nejmodernější technikou v hodnotě tří miliónů korun. Ordinují zde zkušení lékaři MUDr. Jiří Krtička, MUDr. Jana Chrastinová a MUDr. Petr Fischer, kteří v současné chvíli přijímají nové pacienty.

Celorepublikově uznávaný odborník na prevenci nádorových onemocnění MUDr. Jiří Krtička se specializuje na diagnostiku a následnou léčbu onemocnění děložního čípku. „Paní doktorka Jana Chrastinová se zaměřuje na problematiku spojenou s potížemi při močení a poruchy spojené se sestupem rodidel, včetně následného operačního řešení. Navíc pravidelně v rámci své praxe sleduje a pravidelně kontroluje pacientky s onkologickým onemocněním. Doplnili jsme tak spektrum péče, které na Šumpersku a Jesenicku chybí, “ zdůvodnil zřízení nových ambulancí předseda představenstva Jesenické nemocnice MUDr. Vítězslav Vavroušek, MBA, MPH.

Nová gynekologická ambulance je navíc schopna díky spolupráci s Komplexním onkologickým centrem Nemocnice Nový Jičín, které jako jedno z mála v republice patří do sítě onkogynekologických center Ministerstva zdravotnictví ČR, zajistit pacientkám s nádorovým onemocněním rychlou komplexní léčbu přímo na tomto specializovaném pracovišti.

Špičková péče je v nové gynekologické ambulanci věnována také budoucím maminkám, které jsou vyšetřovány nejmodernějším ultrazvukem v hodnotě 1,1 miliónu korun. „Kromě klasického snímku je možné s tímto ultrazvukem pořídit také velmi kvalitní 3D a 4D zobrazení plodu. Pro sledování srdeční akce plodu, a to jednotlivých dětí i dvojčátek, máme k dispozici nejmodernější kardiotokograf,“ popisuje gynekoložka a členka představenstva Jesenické nemocnice MUDr. Jana Chrastinová s tím, že nová ambulance je ženám k dispozici celý pracovní týden od pondělí do pátku.

Nová chirurgická ambulance Jesenické nemocnice bude zaměřena především na koloproktologickou péči a lidem je prozatím k dispozici dvakrát týdně, a to v pondělí a v pátek. „Ambulance je zaměřena na péči o lidi s onemocněním tlustého střeva a konečníku. V rámci ambulance provádíme komplexní rektoskopická a anoskopická vyšetření,“ doplnil MUDr. Petr Fischer s tím, že lidé se mohou objednat k vyšetření.

Ambulance byly vybudovány a vybaveny zcela nově, a tak kromě komfortního prostředí pro pacienty i zdravotnický personál nabízejí i nejmodernější techniku, kterou současná medicína nabízí.

 

 

Zpět