Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 584 458 411

O nemocnici

Nová neurologická ambulance v nemocnici AGEL Jeseník

10.1.2024

Počínaje lednem 2024 Nemocnice AGEL Jeseník otevřela novou neurologickou ambulanci. Provoz ambulance zajišťuje MUDr. Kateřina Pitrochová společně se sestrou Miroslavou Šilcovou.

MUDr. Kateřina Pitrochová je zkušenou neuroložkou s letitou klinickou praxí. Dříve pracovala jako neurolog ve Vojenské nemocnici Brno, kde působila 9 let na lůžkovém neurologickém oddělení, na JIP a ambulancích neurologie. „Jedná se          o všeobecnou neurologickou ambulanci určenou pouze pro dospělé pacienty“ uvádí MUDr. Kateřina Pitrochová

Provoz Neurologické ambulance je od pondělí do pátku. Na vyšetření je možné se objednat v čase 7:00 - 10:00 hodin,    na telefonním čísle 584 458 322. Do ambulance je možné se objednat na základě doporučení od praktického lékaře. Ambulance se nachází v přízemí v budově Medicentra, v pavilonu D Nemocnice AGEL Jeseník.

Nemocnice AGEL Jeseník je středně velké zdravotnické zařízení komplexního typu poskytující lůžkovou i ambulantní zdravotní péči ve všech základních oborech. Spádovou oblastí této nemocnice je bývalý okres Jeseník a sousední oblasti   s celkovým počtem okolo 37 000 obyvatel. Nemocnice AGEL Jeseník je přitom jediným poskytovatelem akutní lůžkové zdravotní péče v regionu. 

Zpět